CONCEPTE

Maison Carne ÉS UN CONCEPTE DE RESTAURANT/CARNIssERiA QUE OFEREIX UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA PER A DEGUSTAR UN TXULETÓN DE GRAN QUALITAT A UN PREU PER A TOTES LES BUTXAQUES. INCLOU: TXULETÓN D’ 1KG A LA BRASA JOSPER, AMB PATATES FREGIDES CASOLANES I AMANIDA PER 34,90€. COMPLEMENTEM AMB FORMATGES ARTESANS, EL NOSTRE VI I LES NOSTRES POSTRES CASOLANES.

PATÉ DE CABANES

PER A COMPARTIR I MENTRE ESPERES EL TXULETÓN, SERVIM UN DELICIÓS PATÉ DE CABANES, D’UN SABOR INIMITABLE, ELABORAT
DES DE 1966 PER L’EMPRESA FAMILIAR DOUZENS.

TXULETÓN D´1KG

DE GRAN QUALITAT, SUCÓS I SABORÓS PER A AMANTS DE LA CARN I EL BON MENJAR. ÉS DE VACA DE RAÇA FRISONA I L’ACOMPANYEM AMB PATATES FREGIDES CASOLANES I UN BOL DE BROTS TENDRES. ES POT COMPARTIR ENTRE DUES PERSONES.

EL VI

EL NOSTRE VI DE LA CASA, PRODUïT ARTESANALMENT A LA AOC CORBIÈRES, ES SERVEIX EN AMPOLLES MAGNUM DE 24CM, ON CADA CM TÉ UN COST D’1€. ÉS L’ACOMPANYAMENT PERFECTE PER ALS NOSTRES TXULETONS.

FORMATGES

DE POSTRES, UNA TAULA DE FORMATGES DE DIFERENTS SABORS I VARIETATS PER A DEGUSTAR. ENTRE ELLS, EL SAINT MARCELLIN O EL BRIE TRUFAT. ES COBREN TAMBÉ AL PES PER CONSUM, A 7€ ELS 100 G.

POSTRES DOLCES 

SI ETS MÉS DE DOLÇ, GAUDIRÀS AMB LA NOSTRA MOUSSE DE XOCOLATA 65%, EL CHEESCAKE CASOLÀ, LA TRADICIONAL CREMA CATALANA O EL BORRATXO AMB UNA MICA DE LICOR.

Fes la teva reserva avui aquí